Vavčer – digitalni marketing

Naziv operacije

Vavčer za digitalni marketing – izdelava nove predstavitvene spletne strani in spetne trgovine.

Opis operacije

Vzpostavitev nove spletne strani in spletne trgovine za blagovno znamko Bigg-R za podjetje KREACIJA proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o.

Namen operacije

Slovenska blagovna znamka Bigg-R že vrsto let nudi visoko kakovostna športna oblačila. Lastnik podjetja Kreacija d. o. o. Matjaž Teršek vsak kos kreira in izdela v Sloveniji. S skrbnim izborom materialov poskrbi, da so oblačila kvalitetna in udobna. Linije oblačil, ki navdih vedno znova najdejo v morju, soncu in polnih jadrih, pa so več kot primerne za vse, ki želijo odlično izgledati tudi v prostem času. Bigg-R z lastnim razvojnim oddelkom in proizvodnjo izdeluje oblačila za prosti čas in šport ter zahtevnejša promocijska oblačila. Tako gre vsak artikel skozi štiri stopnje izdelave do pete stopnje, ki se navezuje na prodajo v lastnih trgovinah. Najprej zasnuje design končnega artikla, sledi krojenje, tisk in nato še šivanje. Vse to se opravi na domačem terenu, na sedežu podjetja v Celju. Trgovine Bigg-R lahko najdemo po vsej Sloveniji in sicer v Europarku Maribor, Planet tušu Celje, Portorožu in v Planetu Koper. Ustrezna prezentacijska spletna stran in spletna prodaja predstavljata velik potencial za uspešno rast in poslovanje podjetja ter širitev podjetja na tuje trge. Želimo izvesti predstavitveno spletno stran, ki bo v slovenskem in angleškem jeziku predstavila pristnost in kakovost oblačil Bigg-R. Zraven obstoječih fizičnih trgovin, ki uspešno poslujejo, pa želimo vzpostaviti še spletno trgovino, ki bo omogočala nakup oblačil Bigg-R preko spleta. S tem želimo vzpostaviti celovito spletno prodajo vseh oblačil blagovne znamke Bigg-R in sodobno predstavitev blagovne znamke.

Cilji operacije

Z novo predstavitveno spletno stranjo bigg-r.com in spletno trgovino shop.bigg-r.com bomo v slovenskem in tujem jeziku pritegnili dodatne kupce in povečali prodajo oblačil Bigg-R. S tem se bo povečala tudi razpoznavnost, uspešnost in konkurenčnost znamke tako na slovenskem trgu kot tudi na tujih trgih.

Več o nepovratnih sredstvih in EU skladih lahko preberete na: www.eu-skladi.si